Counting Crows har just nu valpar till försäljning. Kullen föddes den 3 juli efter vår älskade Mae och fina Razer. Båda föräldrarna är fria från PDE-anlag vilket innebär att valparna är det också. 


Vår Mae, Counting Crows Gia Bella Bambina, är född 2013 efter Counting Crows Caol Ila och den legendariska, underbara Filosofias Marcello. Mae har en kull sedan tidigare med Pitch Black Face Pugs Jack Sparrow där vi sparade tikvalpen, Ruby, hemma i vår familj.

Razer, Semlans Lars-Einar, är född 2011 och har några kanonfina kullar efter sig sedan tidigare. År 2016 blev han utnämnd till årets avelshane trots att han inte har jättemånga kullar, men väldigt fina och rastypiska avkommor. Vi bestämde oss tidigt för att vi ville ha en kull efter Razer och nu var matchningen helrätt med just Mae! Tack Åsa för möjligheten till denna kull ❤️

Föräldrarna är två friska och sunda individer, charmiga, bestämda och kärleksfulla. Vi ser med spänning fram emot att följa valparna genom livet och nu är vi förstås nyfikna på vart de ska flytta i slutet av augusti när de blivit tillräckligt gamla för att fortsätta sin vandring genom livets eskapader på egna ben 😍

Vid köp av valp från oss får en:

- Dolda felförsäkring i Agria i 3 år
- Hjälp att försäkra valpen
- Ett valpkit från Eukanuba med mat, bajspåsar mm
- Valpkit från Agria, bl.a, innehållande en mysig fleecefilt 
- Stöd och råd 
- En valp som är uppvuxen i hemmiljö med sin mamma och nära både andra hundar och oss människor

Vi vill alltid ha fortsatt kontakt med våra valpköpare och bjuder bl.a. in till kennelträff varje sommar.

Vi har genomgått MopsOrdens uppfödarutbildning och valparna säljs enligt Svenska Kennelklubbens avtal och regler. Valpen är därmed också vaccinerad och veterinärbesiktigad senast 7 dagar före flytt. 

Välkommen att kontakta oss på [email protected] för en första kontakt!

Hälsar Melina & Stina


En av valparna
Mamma Mae som valp
Mamma Mae när hon var 10 månader ung

Kommentera

Publiceras ej