Hej idag är det måndag!
Jag hatar inte måndagar som många andra gör, för jag längtar till skolan:) men jag hatar att inte må bra, idag blev det därför ingen skola. Huvudet & nacken protesterar och sömnen har lyst med sin frånvaro. Hemtentan står mig snart upp i halsen, även om den är inspirerande och rolig så är det otroligt fattigt formulerad, så man får gissa sig till vad de söker. Tror jag fattat fråga 3 fel så den ska göras om.....
På torsdag ska den lämnas in så då kan jag inte radera mer och skriva om!

Vovvarna bor 2 & 2 nu när det löps. Mosparna har hela glasverandan för sig själva (samt husse och hans dator där på kvällarna), och så brukar vi ha dörren stå öppen så de kan springa ut och in som de vill på dagarna. Helst sitter de ju på trappen om solen är där! Det är det bästa de vet! (Förutom mat)

Moss och Fuji har sofforna för sig själva och där ligger de o vräker sig! Fuji är så himla över-kelig och busig nu när hon inte kutat på ett tag! Moss är nöjd just nu för ingen av tikarna höglöper, det kommer om en vecka igen ungefär.

Smilla och Albali är i hundhuset. Albali har snart slutat löpa och då får de komma in igen. Smilla älskar hundhuset och den mjuka sängen där, men Albali trivs bättre inne i soffan där hon kan hålla kolla på alla andras hygien. Det är ju hon som sköter rengöringen av greyhoundarnas öron och mopsarnas nosveck! Å ryggläge i soffan slår tydligen ryggläge i hundhus-sängen!

Tillbaka till tentan...

//S