Hej! Hemkomna och i vardagens spår åter! Resan till Spanien var fantastiskt! Boy och Leeloo flög i samma bur så de hade både gott utrymme samt sällskap av varandra. Superglada när vi landade men utvilade, så de lära ha sovit sig igenom flygresan :)
 
Spanien bjöd på värme, varmare än svensk sommar men betydligt kallare än spansk, så det var perfekt! Jag som vägrat bada hittills i år gjorde badebut för året i Medelhavet. Det var ljuvligt! (Min medresenär kanske tycker jag överdriver, för det tog ganska lång tid innan jag väl doppat hela mig! Är man badkruka så är man!)
 
Mina föräldrar hade ordnat det så fint med allt. God mat, trevliga utflykter och många glassar och café con leche på strandfiken! Tack älskade mamma och pappa <3
 
 
På helgen var det dags för hundutställning x2! Boy blev BIR-valp båda dagarna. Jag tyckte att hanvalparna som var med var väldigt fina, dock var alla olika "typer". Av valptikarna var flest svarta, söta de också! 10 av 33 totalt deltagande mopsar var svarta. Det är lite häftigt! Sörre siffra än här tror jag!
Boy blev också bästa valp i grupp 9 båda dagarna, dock oplacerad i BIS! Leeloo kom tvåa i öppenklass på lördagen, men vann klassen (domare Tom Mathers) dagen därpå! I bästa tik vart hon uppställd som fyra :)
CC Boy Oh Boy, 8 m.
 
CC.Paella Amarilla, aka Leeloo.
 
På söndagen ställde vi upp i parklass (brace). Uppskattningsvis 25-30 par. TIll sista bedömningen valde domaren ut 5 par, som sedan skulle bli 2! (BIS & BIS-resver). Boy och Leeloo var så duktiga och visade sig som aldrig förr ihop - och blev BIS-reserv <3 <3 <3 Helt fantastiskt! Stora leenden prydede våra ansikten i utställningshallen som just då, kändes det som när jag visade dem inne i finalringen, var minst 35 grader varm! Ja svetten rann... västen och långärmade skjortan kändes som en fodrad overall!!!! Vet inte hur de manliga handlersarna kunde ha full kostym heeela dagen lång!!! Hihi
 
BIS-reserv Parklass
 
 
Melina och Leeloo framför den berömda Gibraltarklippan!
 
Jag och Boy
 
 
VI hade det så trevligt så vi bestämde att utöka vår CC-traditionslista. På sensomrarna: först Gotland, sen Gibraltar!
 
Kram / abrazos
//Stina