Vad tiden rullar på fort! Det är redan sommar: soliga dagar, varma nätter, åskväder, grönska. Men vart tog våren vägen?
Tycker tiden går alldeles för fort! Men sommar är härligt! (förutom polleninvasionen, fästiginvasionen och mygginvasionen)  ;-)
 
Förra helgen var det utställning i Norrköping och CC. Dallas Dhu placerade sig som tredje bästa hane. Jätteskoj! Grattiskramar från mig (och puss till Frank - såklart!)
 
I helgen var vi, tre personer och sju vovvar, iväg på mopsspecialen. Att träffa alla där fick mig att inse att det var ett tag sedan vi sågs! Våren har varit hektisk, inte minst med mina studier (lediga helger, vad är det? ;) ) samt läkarbesök och sådant som hör till det.
Helgen var super tycker jag! Hade jätteroligt! CC. Betty Bonanza (Märta) placerade sig, med handler Hasse, (TACK igen Hasse!) som fyra i unghundsklassen! Jättekul! Som trea i samma klass stod Märtas kusin Berit. Grattis Cilla och Erika & Martin till det! Roligt att få träffa henne och er!
CC. Hazelnut ställdes också! Å skötte sig prima ballerina men blev oplacerad i konkurrensklass. CC. Boy Oh Boy kunde inte delta pga att han gjort illa ögat. Det var lite trist, men vi får vänstervarva en annan dag.
 
Kul var det att träffa Balder med matte Jenny och Bu med husse Kim och matte Amanda som kikade förbi för att kolla på specialen under söndagen :)
 
Märta <3
 
Tack alla härliga människor som förgyllde dagarna i Vilsta! Kanonhelg! Slut i kroppen - uppvärmd i hjärtat!
 
Kram
Stina